Menu

Programma 2022 - Visserijdagen Katwijk

 

Herdenking bij het Monument

Maandag 4 juli. Aanvang 20.00 uur

Herdenking bij het Monument van hen die uit onze gemeenschap tijdens hun werk op zee gebleven zijn. Noord Boulevard/hoek Rijnmond. Omdat ieder die dit wil weer bij de Herdenking aanwezig kan zijn wordt deze dit jaar niet via een livestream uitgezonden. Medewerking wordt gegeven door een afvaardiging van het gemeentebestuur van Katwijk en de Harmonie Katwijk.


 

Toeristenmarkt

Dinsdag 5 juli. Tussen 10.00 en 18.00 uur

Toeristenmarkt met het thema Maritiem. De kramen zullen opgesteld staan in het centrum en op het Andreasplein tussen 10.00 en 18.00 uur. In de middag treedt shantykoor Skuytevaert voor u op. Voor de uren van 16.00 tot 17.00 uur zoeken wij nog een accordeonnist die wat gezelligheid komt brengen met zijn accordeon.


 

Zomeravondzang

Woensdag 6 juli. Aanvang 19.45 uur 

Zomeravondzang in de Oude Kerk aan de Boulevard 109 Aanvang 19.45 uur.


 

Zomeravond aan Zee

Donderdag 7 juli. Aanvang 19.30 uur

Een zomeravond aan zee. Een wandeling over de Boulevard van Katwijk waarbij u van de gids dingen zult horen die u waarschijnlijk niet wist van onze Boulevard. Na afloop van de wandeling krijgt u een kopje koffie aangeboden in het Katwijks Museum. Bijdrage in de kosten € 5,00. Bij slecht weer wordt de presentatie aan de hand van foto's in het Katwijks Museum gehouden. Aanvang 19.30 uur

Ibizamarkt

Ibizamarkt op de Boulevard onder verantwoordelijkheid van de St. Haringrock.


 

Katwijkse Vrijmarkt

Zaterdag 9 juli. vanaf 10.00 uur

Katwijkse Vrijmarkt, Onderrnemersplein en Haringrock vanaf 10.00 uur op de Boulevard.
Afsluitend vuurwerk
Onder verantwoording van St. Haringrock