Menu

Programma 2017

Maandag 10 juli 2017
Herdenking bij het Monument

Bij het monument op de Noord Boulevard/ hoek Rijnmond, vlak naast de zo mooi opgeknapte villa Allegonda, vindt op maandagavond 10 juli a.s de herdenking plaats van onze mannen en jongens die op zee gebleven zijn. De herdenking begint om 20.00 uur.  Burgemeester Visser van Katwijk zal een krans leggen en een In Memoriam uitspreken. De mannenzangroep Sion zal een aantal liederen ten gehore brengen, begeleidt door de Harmonie Katwijk.


 

Dinsdag 11 juli 2017

De Toeristenmarkt heeft deze dinsdag het thema Maritiem meegekregen. De Stichting Visserijdagen zal dit thema verder uitwerken op het Andreasplein. Medewerking wordt verleend door een shantykoor zodat u gezellig een deuntje mee kunt zingen bij ons vissershuisje.


 

Vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2017

Het programma voor vrijdag en zaterdag wordt verder opgepakt door de organisatie van Haringrock en het comité Katwijkse Vrijmarkt met (o.a.) de grootste vrijmarkt in deze regio en veel entertainment. Dit zal byzonder worden. Komt dus allen naar het centrum en geniet mee. Zaterdagavond om 23.00 uur worden alle evenementen afgesloten met