Menu

Programma 2018 - archief

Maandag 2 juli 2018

Herdenking bij het Monument

Bij het monument op de Noord Boulevard/ hoek Rijnmond, vlak naast de zo mooi opgeknapte villa Allegonda, vindt op maandagavond 2 juli a.s de herdenking plaats van onze mannen en jongens die op zee gebleven zijn. De herdenking begint om 20.00 uur.  Burgemeester Visser van Katwijk zal een krans leggen en een In Memoriam uitspreken. De mannenzangroep Sion zal een aantal liederen ten gehore brengen, begeleidt door de Harmonie Katwijk.

 


Dinsdag 3 juli 2018

Toeristenmarkt

De Toeristenmarkt in het centrum van Katwijk heeft deze dinsdag het thema Maritiem meegekregen. Medewerking wordt verleend door een shantykoor zodat u gezellig een deuntje mee kunt zingen.

 

 


Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018

Het programma voor vrijdag en zaterdag wordt verder opgepakt door de organisatie van Haringrock en het comité Katwijkse Vrijmarkt met (o.a.) de grootste vrijmarkt in deze regio en veel entertainment. Komt dus allen naar het centrum en geniet mee. Zaterdagavond om 23.00 uur, na het optreden van De Dijk,  worden alle evenementen afgesloten met een groots vuurwerk.  Ga voor het programma naar www.haringrock.nl